Tafeltennissen met de weekafsluiting!

Op 17 en 24 november kregen de leerlingen van De Sonnewijser de kans om hun tafeltennisvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens de weekafsluiting konden zij namelijk kiezen om een tafeltennisclinic te volgen. Met een groep van 8 enthousiaste leerlingen gingen wij naar de tafeltennisvereniging OTTC in Oss voor een onvergetelijke ervaring.
 

Bij OTTC werden de leerlingen hartelijk ontvangen door een vrijwilliger van de club die hen de basisprincipes van het tafeltennissen zou gaan leren. Voor velen van onze leerlingen betekende dit de allereerste kennismaking met de sport. Naast dat de basisprincipes van tafeltennis aan onze leerlingen werd aangeleerd, konden zij uiteindelijk ook zelfstandig een partijtje spelen. Super gaaf om te zien!

Wij willen graag OTTC, en de vrijwilliger in het bijzonder, bedanken voor het mogelijk maken van deze ervaring voor onze kinderen. Aan de glimlach op de gezichten was duidelijk te zien dat de leerlingen hebben genoten. Wij hopen volgend schooljaar weer bij jullie terug te komen!